Tuesday, 24 December 2013

Annual Dinner Wincom IT Solution

Assalamualaikum




Ish ish ish. Tengah semangat buat kerja, not responding pulak visual studio ni. Agaknya berat sikit kot DevExpress 13.2 ni. Adoi sabar ajelah. So daripada masa terbuang gitu, baik update blog.

20 Dec lepas, company Bella praktikal buat annual dinner. Kitorang kat sini ada 9 orang staff (3 budak praktikal, 6 staff) je. Walaupun tak ramai tapi have fun lah. Annual dinner kali ini buat kat Infusion Cafe, KSL Hotel. Tema buffet hari tu adalah Around The World. RM75/pax. Tapi rasa rugi je company bayar hak Bella sebab Bella makan alahai ciput sangat. Hihi.

Infusion Cafe, KSL Hotel.

Kitorang baru sampai.

View dari bahagian tempat duduk kitorang.

View dari bahagian tempat duduk kitorang.

Ni bahagian entry.


Ni saja staff lelaki Wincom.

Dari kiri:
Kexin, Atika, Jammuna, Mr Chris (bos), Mr Mok, Afiq, Kelvin dan Eason.

Fruits counter.

Japanese counter.

BBQ counter.

Malaysian dan Indonesian counter.

Ada beberapa counter lagi, cuma tak ambil gambar. Time kat sini kitorang borak-borak, makan-makan. Sebab time kerja kitorang jarang dapat borak. Semua fokus kerja.

Wincom IT Solution. 
*Kalau bos memang kena tinggi sorang-sorang ea? Hihi
*Abaikan muka bulat Bella. Inner neck sabotaj muka Bella. Haha

Hari Isnin nya datang ofis, dapat annual gift pulak. Bella dapat jam Swatch warna kuning. Alhamdulillah tapi tak tahu bila nya Bella boleh pakai sebab kuning sangat. Hihi.

Sekian.
Terima kasih Allah.
Terima kasih Wincom IT Solution.
Terima kasih semua.







3 comments:

lieyalatif said...

wow jam swacth kuning...kompom cantik gile tuh...

seronok ade dinner gini....dpt mkan sedap2 kan...opis akak nan ado tau....biase laa gomen kan...

Nur Mardhati Nabila said...

akak tu bile2 masa suami blh belanja. hihi.
kak, kat sini byk salmon, bella teringat akk..

Tinta Nashaq said...

Xajak pun..