Thursday, 24 April 2014

[Di Balik Tabir] Photoshoot Anugerah Cinta

Assalamualaikum

Hai semua!
Hari ini update dari fakulti sementara tunggu supervisor datang. Aisyah ikut mummy lagi demo progress hari ini. Moga Aisyah behave ye sayang.

Ok lah. Ni kira entry throwback juga. Ni sebalik tabir maternity photoshoot aritu. Photoshoot ni buat pada 28/12/2012 dekat Hutan Bandar Mutiara Rini. Buat suka-suka sebagai kenangan. Tambahan, ada kawan-kawan yang sporting nak membantu.

Layan gambar ye.

Nampak seperti profesional photography team kan?

Model pada hari tu.

Model upahan. Eh tak bayar upah pun.

Di sebalik gambar tu, ada orang yang tolong pegang kan pintu, kalau tak, pintu tu nak tertutup jek.

Gitu sekali gaya photographer



Gaya tangan Pika nampak macam profesional sungguh.

Pika tunjuk kat iPad contoh posing

Masing-masing busy dengan tugas masing-masing

Diorang ajar cara tangan nak pegang kasut tu

Rindu perut bulat

Team yang sangat membantu


Team yang sporting

Terima kasih yang tak terhingga pada korang semua. Sangat sporting dan membantu. Bersungguh-sungguh nak kan hasil yang cantik. Model tak pandai buat LOVE, sanggup ajar sampai jadi. Lepas ni anak kedua tak dapat lah nak buat gini lagi. Kena hire photographer betul-betul sebab diorang semua dah habis belajar. Mungkin dah kawin dan ada anak kot. Haha. Terima kasih yang tidak terhingga. Sayang korang semua!

Lepas siap photoshoot, kitorang pergi makan-makan kat Pizza Hut Jusco Taman U. Sambil celebrate birthday Key masa tu. 

Sekian.
Terima kasih.

4 comments:

Izzaty Manap said...

Sayang akak jgk. hihi...

Syafiqah Zahirah said...

Xpenah tgk pon gmbr2 kt bawah tu kak bell..kt hp sape..btween comelyee kawan2 ko kak bell..hahaja

Nur Hamizah said...

Aah comelnyee semuanyaa.. rindu perut bolatt.. aisyah! Masuk balik dlm prut

key mohamad said...

Thanks sgt sbb celebrate my birthday time tu.. sgt terharu gtu. :)