Friday, 16 August 2013

Mengisi Masa Lapang Dan Perut

Assalamualaikum

Selamat Hari Raya semua!

Dah seminggu lebih tak update blog. Rindu nak menaip. Hari ini baru buka laptop. Update dari iPhone atau iPad kurang best sebab kecil dan susah nak upload gambar. 

Lepas office hour tadi, ajak suami pergi jalan-jalan memandangkan dah lama tak buang masa bersama-sama. Seperti biasa Aeon Bukit Indah (Johor) menjadi pilihan kami untuk membuang masa kerana berdekatan dengan rumah dan sangat selesa (semua Aeon selesa sebab toilet bersih dan yang paling penting ada baby room). 

Sebenarnya tak ada apa nak cerita sangat. Sebab bukan lah shopping apa pun. Jalan-jalan untuk mencari hadiah kahwin kawan dan hadiah new born anak kawan. 

Layan gambar...

Alhamdulillah, sudah sampai.

Kat luar tersangat lah panas, masuk dalam dapat aircond, senyum lebar suami.

Boring kena duduk dalam stroller.

Minum petang di sini.

Mummy dan daddy makan sedap, Aisyah makan toy saja.

Aisyah's first time front-facing.

Tak beli pun, cuba saja.

RM35. Mahal.

Aisyah gelabah sebab mungkin cermin tu gelap, jadi dia tak nampak sangat.

Sebelum balik, singgah McD.

Aisyah datang sini hanya untuk baca buku dan...

Main kotak kentang. Mummy dan daddy saja yang makan.

Bila keboringan.

Anak tidak menunjukkan apa-apa perasaan. Tidak pasti samada dia takut, suka, terkejut atau sedang berfikir "Demam ke apa daddy aku ni???". Hihi

Singgah McD sebab ada voucher RM5.

Itu sahaja untuk kali ini. Terima kasih.
 




1 comment:

Capt Masat said...

cute baby with equally amazing daddy.